"ALL IN" MED LERAN - FORTSÄTTNINGSKURS I KERAMIK

fortsättningskurs-9952.jpg
fortsättningskurs-0087_edited.jpg

Längtar du efter att få lära dig något nytt samtidigt som du kan njuta av underbar miljö och lyxig lunch i härligt sällskap?

 

Vi erbjuder en keramik workshop för alla sinnen!

 

För dig som vill ta steget vidare med leran och skapa dina drömalster i en härlig trädgårdsmiljö. Inspireras av den vackra omgivningen och låt ditt skapande flöda fritt. 

Vi vill inspirera och lära dig att forma ditt eget hantverk som du kan njuta av varje dag och känna glädjen i att ha tillverkat det själv. Workshopen är personlig och stämningsfull då vi endast är 12 deltagare.

 

 

För dig som har lite erfarenhet med leran och grundkunskaper i teknik och materialhantering.  Kanske har du deltagit i någon keramik workshop tidigare.  Under workshopen djupdyker vi genast in i att jobba med teknikerna kavling, handbygge, tumning och ringling och vi hjälper dig på vägen med både inspiration och hantering av material. Kommer du väl förberedd har du möjlighet att även skapa lite större saker under dagen. Endast handbygge ingår i workshopen, ingen drejning!

 

Under dagen får du en härlig smakupplevelse då vi bjuder på en lyxig Afternoon tea med ett stort sortiment av hembakta smörgåsar, scones och andra godheter.

 

Vi använder oss av den bästa stengodsleran som bränns i höga temperaturer och doppas i hållbara glasyrer så att dina alster klarar av både diskmaskin och mikro. Vi gör efterarbetet med bränning och glasering och du plockar upp dina alster ca 2 veckor efter tillfället.

Vi välkomnar alla vuxna som är inspirerade och nyfikna, med eller utan tidigare erfarenhet.

 

Pris: 1890 kr 

När:12.oktober 2019 kl 10-15

Plats: Växthuset vid Överjärva gård, Solna 

 

I priset ingår: Handledning, 2 kg lera ( finns möjlighet att köpa mer), bränning och glasering, lyxig afternoon tea. 

OBS! Anmälningen är bindande- om du får förhinder går det bra att du ger din plats till en kompis.

Skulle det vara mindre än 6 deltagare förbehåller vi oss rätten att ställa in workshopen med återbetalning.

Kontakt: contact (at) mielicreatives.com

Anmälning sker här eller via våran boknings sida. 

Vem är Mieli Creatives?

Petra Lund – keramiker och människokännare som älskar lera, formgivning och vackra interiörer.

Johanna Furuhjelm- fotograf som har jobbat med allt från produkt-, mat-, yoga- och porträtt fotografering. Älskar hantverk, mat och vackra ting.